Studio4nio - "Vi gör Ronneby lite snyggare"

Ögonfransförlängning


Nu kan vi erbjuda även denna behandling!

Vi arbetar med Luxurious lashes som idag är Sveriges ledande varumärke inom ögonfransförlänging.


Fransförlänginng är en av de behandlingar som växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet med en fransförlänging kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära make-up på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlänging ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och natrulig mascaraeffekt dygnet runt. Vilket är ditt syfte?

Om behandlingen.

Den certifierade fransstylisten presenterar alltid den bästa fransappliceringen för just dina ögon. Den kundanpassade appliceringen baseras på hur dina naturliga fransar ser ut samt dina egna önskemål. Behandlingen börjar med att fransstylisten skyddar dina underfransar innan applicering. Därefeter påbörjas arbetet med att limma fast en extensionfrans på varje naturlig, mogen frans du har. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfälllet. Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar per öga. 


Under hela behandlingen ligger du bekvämt med slutna ögon på en fransbänk. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för optimal påfyllning vid nästa besök inom 3 veckor.

Priser

Nytt set fransar  ca. 2h 895:-

Påfyllning 1h. 400-500:-
 (beroende på hur mycket fransar du har tappat.)
Denna påfyllning innebär att vi går igenom dina fransar ordentligt för bästa resultat.

Snabbpåfyllning 350:-
Denna väljer du endast om du har tappat enstaka fransar.
Vi sätter av 30 min och sätter så många fransar vi hinner på den tiden.
 

Site Builder drivs av  Vistaprint