Studio4nio - "Vi gör Ronneby lite snyggare"
 
Gör som många andra,få vackert långt hår!
 
 
 
 
Vi erbjuder tre typer av extensions wax, tape och clips.
Wax: är den absolut populäraste! Smidig med små fästen som gör det lätt att förlänga även ett kortare hår. Denna metod håller upp till ett halvår. Det som styr hur länge hårförlängningen håller är skötslen. Använd produkter avsedda för extensions så får du finare hår. Efter månader med hårförlängning har ditt hår vuxit mycket vilket gör fästena mer synliga och du har också tappat mycket hår som fastnar i fästena och kan göra håret trassligt. Därför rekommenderar vi aldrig mer än ett halvår.
 
Tape: Vårt andra alternativ. Lite större fästen som är lätta att sätta om ifall det skulle behövas. Håller inte lika länge som wax, här rekommenderar vi 3-4 månader. Det som är bra med denna typ av extension är att man lätt kan sätta dit samma hår ytterligare en gång. Detta gäller såklart om håret är skött bra och är bra i kvalitén.
 
Clips: Sätter du dit själv över dagen. Perfekt till fest, student eller balen. Denna metod sätter du dit med små spännen som håller hela dagen! Går att locka eller platta precis som ditt eget hår!
Alla metoder finns i många olika färger för att passa just dej perfekt!

Vi erbjuder även tapehåret Hairtalk.
Det är ett patenterat tejpsystem för tejphår, utan den klibbiga känskan som kan bli med vanligt tejphår. Detta är det mest skonsamma systemet i världen när det kommer till löshår! 
Och det allra bästa: Isättning och omsättning på under 1 timme!

Vill du veta mer är du välkommen in på salongen!
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint