Studio4nio - "Vi gör Ronneby lite snyggare"
 
HAIRTALK TapeVårt mest populära variant av hårförlängning / hårförtjockning är Hairtalk
Hairtalk är ett patenterat tejpsystem för tejphår, utan den klibbiga känslan som kan bli med vanligt tejphår. Detta är det mest skonsamma systemet i världen när det kommer till löshår! 
Och det allra bästa: Isättning och omsättning på under 1 timme! På bilden syns en hårförtjockning. Klicka på den för att se den i större format.


HAIRTALK Hairband

Hairtalk har även tagit fram en helt ny typ av hårförlängning som man har över dagen. Det kan vara ett komplement till din hårförlängning för att få extra tjocklek på håret eller bara för att få långt hår för dagen. Bilden visar hur det kan gå till att sätta i. Klicka på den för att se en större bild.Keratinvax-slingor

Smidig med små fästen som gör det lätt att förlänga även ett kortare hår. Denna metod håller upp till ett halvår. Det som styr hur länge hårförlängningen håller är skötslen. Använd produkter avsedda för extensions så får du finare hår. Efter månader med hårförlängning har ditt hår vuxit mycket vilket gör fästena mer synliga och du har också tappat mycket hår som fastnar i fästena och kan göra håret trassligt. Därför rekommenderar vi aldrig mer än ett halvår.
Bilden, som är lånad från http://mirroronline.se, visar hur det går till att sätta i slingorna.Clips

Sätter du dit själv över dagen. Perfekt till fest, student eller balen. Denna metod sätter du dit med små spännen som håller hela dagen! Går att locka eller platta precis som ditt eget hår!Vill du veta mer om någon av behandlingarna är du välkommen in på salongen.
Site Builder drivs av  Vistaprint